Live locatie van Blackbird

Route en actuele locatie

Over de route kunnen we kort zijn, die is er niet echt. Het plan is om de wereld rond te zeilen, beginnend in Volendam, vervolgens via de kust naar de Middellandse Zee en dan verder …Hoe lang en hoe ver, dat bepalen we onderweg.

We laten ons leiden door wat we onderweg voor inzichten krijgen, wat er om ons heen gebeurt, met onze familie en vrienden en met onszelf.

Dromen van…

We dromen natuurlijk wel, over oceaanoversteken, Caribisch gebied, de Hudson op bij New York en het Panamakanaal door om Nieuw-Zeeland te bereiken.

Volg ons, dan weet je waar we zijn en hoe het met ons gaat. En, je bent altijd welkom om aan boord te komen, waar we ter wereld ook zijn.

Live locatie van Blackbird

Net als bijna alle boten op zee maakt ook de Blackbird gebruik van een AIS-transponder. Hierdoor is de locatie van onze boot live te volgen via o.a. MarineTraffic en de positiebepaling hieronder.

Volg ons!

Volg onze reis hier via ons Instagram-blog!

Ons verhaal

Even voorstellen, wij zijn Merel van Straten en Bernard Juffermans. Wij willen graag de wereld rondvaren met ons zeiljacht de Blackbird. Wij, Bernard, interim en programmamanager en Merel, eigenaresse van een koffie en lunchzaak, willen altijd vooruit in het leven. Onze jarenlange ervaring zit niet het zeilen, maar in het koers zetten naar-, op koers brengen-, en houden van onze eigen bedrijven. En nu gaat het roer om. We zijn vertrekkers! Lees verder »