« Blog & updates

Nog een dag voor vertrek

Nog één dag voor V E R T R E K!
Onze Blackbird en haar crew is er bijna klaar voor????
De laatste ( haha echt niet????) klussen, boot schoonmaken, bijvullen, aanvullen en controleren…
We hebben alles nu wel ingeleverd, opgeleverd, weggegeven en gestald de afgelopen tijd, dus alleen de lijnen waarmee we nu vastzitten aan de steiger houden ons nog hier.

Vertrekken is niet mijn sterktste kant, het gaat tenslotte niet om de lijnen van de boot die je los moet maken. Beetje onbeschrijfelijk hoe het voelt, tussen heel graag willen en superveel zin hebben tot en met waar beginnen we aan en kunnen we niet ook hier gezellig blijven?
Iedereen die het betreft weet dat we van ze houden en dat we alle lieve wensen, aanmoedigingen, knuffels en berichten meenemen om ze vermoedelijk heel vaak weer op te halen. Het gaat allemaal mee op reis! ⛵️????

En nu even verder met voorbereidingen voor onze eerste bestemming!

#salingblackbird #bijnavertrekken #trossenlos ##teamblackbird #spannend #eerstebestemming #amsterdam #staandmastenroute #naarzeeland #vertrekken


Staandemastroute of de zee op…?

16 december 202109:22

Staandemastroute of de zee op…?

Plannen zijn er voor om te veranderen????????⛵️.. Ons plan om onze aftocht via nachtelijk en hopelijk feestelijk verlicht Amsterdam te maken, viel al meteen in het water. Dan de staandemastroute via Haarlem. So far so good…Lekker op tijd om de brug over de a9 te kunnen halen. Niet dus, daar aankomende bleek dat de brug...
In de krant!

2 september 202109:50

In de krant!

We staan in de krant! Het Noordhollands Dagblad vond ons verhaal zo leuk ik een interview mocht geven over onze plannen om met Blackbird de wereld over te varen ⛵️. Wie weet helpt het ons ook met daadwerkelijk vertrekken….

Volg ons!

Volg onze reis hier via ons Instagram-blog!