« Blog & updates

????MERRY CHRISTMAS????in Dieppe

We weten, een beetje achteraf, maar oh zo gewenst aan jullie!
We zijn inmiddels in Dieppe, Frankrijk!
Een tocht die In de nacht begon uit Boulogne sur Mer, ons klotsend langs de kust voer, en eindigde met een sleep naar de haven van Dieppe, op tijd voor Kerst. We moesten hier een beetje van bijkomen en liggen nu heerlijk vredig in de haven.
Team Blackbird is helemaal oke, en Blackbird zelf ook. Blijft bijzonder dat ze zoveel geweld aan kan, en nu weer als een huis in de haven ligt. Probleem is waarschijnlijk vuil in dieseltank wat we hopen de komende dagen op te lossen. Intussen genieten wij ( met @radio2top2000 op achtergrond)
Wordt vervolgd!

Ps onze marine tracker moest ook even een reset krijgen, want die is blijven hangen midden op zee????. Geen zorgen, we zijn er en de tracker ook weer???? We waarderen het enorm dat jullie ons zo volgen en opletten????⛵️????!

#datgeeftmoed #nietalleen #sailingblackbird #levenaanboord #gaatoverzee #nietaltijdoverrozen #teamblackbirdisgelukkig #wordtvervolgd


Le Havre

14 januari 202217:42

Le Havre

My wife is upset

26 december 202118:08

My wife is upset

“My wife is upset”, hoorde ik Bernard zeggen. Mensen die ‘the wife’ een beetje kennen: ik ben niet heel snel over de kook ????, maar nu dus wel. Zichtbaar. It ain’t all sunshine folks. Terug op de boot na een prachtige wandeling langs de kliffen van de kust in onze tijdelijke woonplaats Dieppe, met de...

Volg ons!

Volg onze reis hier via ons Instagram-blog!